“Локомотив” (ГО) се надява да нанесе първа загуба на “Дунав”

Публикувано на пт, 11 сеп. 2015
126 четения

Интригуващ мач предстои в поредния кръг на “Б” група в Горна Оряховица, където “Локомотив” приема водача в класирането “Дунав”. Двата отбора се познават отлично, миналия сезон локомотивци елиминираха съперника за купата, а неговият треньор Веселин Великов имаше разправии с горнооряховската публика. Сега русенци водят убедително в класирането на “Б” група, като още нямат загубена точка.
“Железничарите” от своя страна са амбицирани да прекъснат победната им серия. “Резултатите показват, че “Дунав” е опасен съперник, но това не означава, че е непобедим. Няма смисъл да излизаме и да играем, ако сме тръгнали с нагласата за загуба. Напротив, ние излизаме за победа, независимо колко победи има противникът”, заяви старши треньорът Сашо Ангелов за сблъсъка.
Мачът е в събота от 17:00 ч. на стадион “Локомотив”. Билетите бяха пуснати в предварителна продажба още в средата на седмицата в пунктовете на “Еврофутбол” до ресторант “Камъка” и комплекс “Амбарица”. Има засилен интерес към срещата не само от страна на домакините, но и от гостите. Очаква се поне 200 фена да придружат непозналия загуба досега “Дунав”. Фен клубът на домакините пък също готви масирано присъствие на стадиона и специална програма за нахъсване на локомотивци.
Добрата новина е, че в “Локомотив” няма контузени и наказани играчи, като се изключат трайно отсъстващите, претърпели операции. Готов за игра е и нападателят Тихомир Кънев, който лекува контузия в последните седмици. В “Локомотив” са на мнение, че точно двубоят с “Дунав” е възможност да покажат стабилизирането в играта на тима и да спрат победния ход на русенци.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново