“Ло­ко­мо­тив” (ГО) с нов ос­но­вен спон­сор

Публикувано на ср, 21 ян. 2015
274 четения

Бончо Генчев и Евгени Иванов подписаха договора.

Гор­но­о­ря­хов­с­ки­ят “Ло­ко­мо­тив” ве­че има ос­но­вен спон­сор, ло­го­то на кой­то ще стои на еки­пи­те на от­бо­ра. То­ва е фир­ма “Прити”, чи­и­то уп­ра­ви­тел Ев­ге­ни Ива­нов офи­ци­ал­но бе пред­с­та­вен ка­то но­вият спо­мо­щес­т­во­ва­тел на клу­ба. Той бе пред­с­та­вен от пре­зи­ден­та на ло­ко­мо­тив­ци Бон­чо Ген­чев.
“Днес е ху­бав ден за Гор­на Оря­хо­ви­ца – пра­вим по­ред­на крач­ка за раз­ви­ти­е­то на клу­ба, кой­то е об­щин­с­ки, но му по­ма­гат и мно­го рек­ла­мо­да­те­ли. Вли­за­ме в бла­гоп­ри­ят­на по­зи­ция, ко­я­то има бъ­де­ще” съ­об­щи Бон­чо Ген­чев.
Пре­зи­ден­тът на “же­лез­ни­ча­ри­те” приз­на, че Ев­ге­ни Ива­нов ве­че 15 го­ди­ни по­ма­га фи­нан­со­во на гор­но­о­ря­хов­с­кия фут­бол, но до­се­га на то­ва не е би­ла да­ва­на пуб­лич­ност.
Бон­чо Ген­чев бла­го­да­ри на но­вия ос­но­вен спон­сор от име­то на ръ­ко­вод­с­т­во­то и клуб­на­та уп­ра­ва и от име­то на об­щи­на­та, ка­то до­ба­ви, че то­ва е до­ка­за­тел­с­т­во за раз­би­ра­не и лю­бов към фут­бо­ла. На­дя­вам се те­зи стъп­ки да ста­нат при­мер за дру­ги спон­со­ри, ка­за той.
До­го­во­рът бе офи­ци­ал­но под­пи­сан в при­със­т­ви­е­то на ме­ди­и­те. Той вли­за в си­ла от на­ча­ло­то на го­ди­на­та със срок до 16 юли и е на стой­ност 36 000 лв. Име­то на фир­ма­та-спон­сор ще стои от­п­ред на еки­пи­те, на офи­ци­ал­ни­те ан­цу­зи и на шу­би­те, а на ста­ди­о­на ще бъ­дат пос­та­ве­ни осем рек­лам­ни па­на.
Фла­нел­ки­те ве­че са щам­по­ва­ни и “Ло­ко­мо­тив” (ГО) ще из­ле­зе с тях в ма­чо­ве­те в Тур­ция по вре­ме на под­гот­ви­тел­ния си ла­гер.
“Още през ля­то­то из­гот­вих­ме пред­ло­же­ние за рек­ла­ма към всич­ки фир­ми. В тях има­ше и па­ра­мет­ри за ос­но­вен рек­ла­мо­да­тел – 60 000 лв. за це­лия се­зон. Съб­рах­ме мно­го рек­ла­мо­да­те­ли, но не и ос­но­вен спон­сор. След ня­кол­ко раз­го­во­ра с г-н Ива­нов под­пи­сах­ме за 6 ме­се­ца сре­щу 36 000 лв.”, съ­об­щи из­пъл­ни­тел­ни­ят ди­рек­тор на клу­ба Ог­нян Сто­я­нов. Той уточ­ни, че след края на се­зо­на, ко­га­то ще ста­не яс­но да­ли “Ло­ко” (ГО) ще вле­зе в “А” гру­па, от­но­во ще се во­дят разговори за рек­ла­ма. Па­ра­мет­ри­те ще бъ­дат в за­ви­си­мост от кла­си­ра­не­то.
Зам.-кме­тът на Гор­на Оря­хо­ви­ца Ни­ко­лай Ге­ор­ги­ев съ­що бла­го­да­ри на ос­нов­ния спон­сор и из­ра­зи на­деж­да “Ло­ко­мо­тив” да има още по-доб­ро бъ­де­ще.
Ев­ге­ни Ива­нов ка­за, че е до­во­лен от про­я­ве­на­та ан­га­жи­ра­ност към фи­нан­си­ра­не­то на клу­ба от стра­на на об­щи­на­та. “То­зи до­го­вор е част от на­ша­та мар­ке­тин­го­ва стра­те­гия. “Ло­ко­мо­тив” е клуб, в кой­то си зас­лу­жа­ва да се рек­ла­ми­ра. Да­но и дру­ги ко­ле­ги от Г. Оря­хо­ви­ца въз­п­ри­е­мат иде­я­та, ще бъ­да мно­го ра­дос­тен, ако то­ва се слу­чи. Тряб­ва мно­го хо­ра да бъ­дат съп­ри­час­т­ни на та­зи ка­у­за”, за­я­ви Ев­ге­ни Ива­нов. Той оба­че под­чер­та, че е не­об­хо­ди­мо да се оп­ра­ви ма­те­ри­ал­на­та ба­за и от­п­ра­ви апел към об­щин­с­ко­то ръ­ко­вод­с­т­во да ра­бо­ти по то­зи въп­рос.
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ
сн. А. ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново