“Локомотив” (ГО) играе днес в Турция срещу “виолетови”

Публикувано на ср, 4 февр. 2015
189 четения

“Виолетова” агитка ще подкрепя своите срещу локомотивци.

“Локомотив” (ГО) ще изиграе днес третата си контролна среща по време на лагера в Турция. “Железничарите” играят от 13:00 ч. срещу отбора на “Буюкчекмедже спор” на местния стадион в побратимения на Г. Оряховица истанбулски квартал.
Това е последната контрола на “локомотивци” в южната ни съседка. Любопитното е, че домакините играят в традиционни виолетови цветове.
Локомотивци досега записаха две ремита на стадион “Генерал Басри Саран” в Чорлу. Те първо направиха 1:1 срещу лидера в третата турска дивизия “Чорлуспор”, а после завършиха 0:0 с “Чорлу Генчлербирлиги”.
Тимът се завръща от десетдневния си тренировъчния лагер в турския курорт Кумбургаз утре. Стана ясно обаче, че заради здравословен проблем вече се е прибрал Йордан Апостолов. Халфът ще пропусне мача с “Буюкчекмедже спор” тъй като има сериозни болежки в коляното, информираха от “Локомотив”. В България на Апостолов ще му бъде направен ядрено-магнитен резонанс.
От ръководството на клуба потвърдиха раздялата с третия вратар на “Левски” Александър Любенов и централния защитник от “Литекс” Емил Грозев. Двете момчета, които бяха привлечени преди по-малко от месец няма да играят за горнооряховските “железничари” през пролетта. От “Локомотив” обаче опровергаха информациите, че двамата футболисти са си тръгнали сами, недоволни от условията.
Причините при двамата са различни, обясниха от ръководството. 20-годишният страж Александър Любенов, който бе взет под наем от “сините” с идеята да се обиграва при “железничарите”,  е бил поискан обратно от “Левски” по спешност. Любенов замина на тренировъчния лагер с локомотивци, но  още на втория ден Стойчо Стоев си го е прибрал заради кадрови проблеми. Младият вратар ще заеме мястото си на “Герена” отново като трети вратар, тъй като негов колега е с тежка контузия, обясниха още от “Локомотив”.
Колкото до централния защитник Емил Грозев, той е освободен по решение на старши треньора Сашо Ангелов. Наставникът не останал очарован от представянето на Грозев в първата контрола на “черно-белите” срещу “Спартак” (Плевен). След неуспешния трансфер в “Локо” Емил Грозев бе привлечен във “Верея” (Стара Загора).
На мястото на Грозев с “Локо” дойде централният защитник Иво Харизанов, бивш играч на “Вихрен” (Сандански), който е на проби, както и започналия от първия ден на подготовката Юлиян Ненов.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново