“Етър-64” посреща румънския “Каракал”

Публикувано на ср, 4 февр. 2015
87 четения

Хандбалистките на “Етър-64” посрещат във Велико Търново румънския “Каракал”. Общо 4 контроли ще изиграят в четвъртък и петък жените и девойките, съобщи президентът на клуба Атанас Атанасов.
Етърки са в приятелски отношения с “Каракал” от две години и неотдавна им гостуваха за мачове в Румъния, като още тогава двата клуба се договориха румънките да върнат визитата. Девойките старша възраст на “Каракал” са шампионки на северната ни съседка и имат три национални състезателки.
Мачовете на жените ще бъдат в ДКС “Васил Левски” утре от 17:30 ч. и в петък от 11:30 ч. Преди тях ще играят девойките старша възраст – съответно в четвъртък от 16 ч. и в петък от 10 ч.
Президентът на “Етър-64” благодари специално на директора на ДКС “Васил Левски” Таня Димитрова за оказаното съдействие. Важно уточнение е, че входът за мачовете с румънките ще бъде свободен.
Опитната Соня Богданова вече е картотекирана за пролетния полусезон, съобщиха от клуба. Крилото игра в турския “Атлантик спор”, но вече се прибра и правата й са уредени. Засега обаче “Етър-64” няма да може да разчита на Деница Иванова, чието лечение на глезена върви по-трудно и се налагат нови прегледи.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново