10 отбора стартират днес в зимния турнир в Свищов

Публикувано на вт, 3 февр. 2015
153 четения

Десет отбора ще си оспорват отличията в предстоящия зимен турнир по футбол на малки врати в Свищов. Надпреварата започва днес и ще продължи до 13 февруари. За първи път от 12 години турнирът ще е в зала, съобщи изпълнителният директор на “Академик” Анатоли Дончев. Организатори на проявата са Община Свищов и ОФК “Академик”.
Правилата ще са тези за футзал, всяка вечер ще се играят по два мача. В надпреварата се включиха отборите на “Комита” (шампион от миналата година), Караманово, ТЕЦ, “Високо напрежение”, “Казино Роял”, Вардим, Българско Сливово, юношите старша възраст на “Академик”, а Царевец ще участва с два отбора.
Десете състава бяха разделени в две групи от по 5 отбора. Те ще играят по системата “всеки срещу всеки”, а напред продължават първите 4 тима от всяка група, които ще оформят двойките за четвъртфиналите. Оттам нататък ще се играе на елиминационен принцип.
Откриването и първият мач са днес от 17:30 ч. Организаторите предвиждат купи и парични премии за призьорите, индивидуални награди ще има за най-добрия футболист, вратар, голмайстор, спортсмен и др.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново