“Левски” хвърли око и на Ромеш Ивей

Публикувано на ср, 15 сеп. 2021
98 четения

“Левски” проявява интерес към още един футболист на “Етър”. “Сините” вече се подсилиха с футболист от “болярите” – панамския защитник Хосе Кордоба.
Сега от “Герена” са хвърлили око и на неговия сънародник Ромеш Ивей. Офанзивният футболист изнася силни мачове за “виолетовите” във Втора лига.
Станимир Стоилов ще наблюдава изявите на Ивей до зимата. Ако той затвърди първоначалните добри впечатления, най-вероятно ще бъде поканен от столичани след края на есенния полусезон. Помощникът на Мъри – Цанко Цветанов, познава добре качествата на панамеца и може да съдейства за трансфер заради добрите позиции, които има в “Етър”.
Ромеш Ивей, който е сред голмайсторите на тима и един от най-креативните офанзивни футболисти, е под наем при “виолетовите” до края на календарната година. За съжаление, новите разпоредби на Българския футболен съюз не позволяват да се сключват нови договори от отборите от Втора лига с футболисти извън Европейския съюз. След изпадането на етърци от елита клубът разчита на Ромеш Ивей по т.нар. “заварено положение” и след нова година ще трябва да се раздели с него.
Не така стоят нещата с третото чуждестранно попълнение извън Европейския съюз – халфът Николас Фемиа, който освен аржентинско, има и италианско поданство.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново