“Хе­мус Та­е­ку­он­до Цен­тър” наг­ра­ди най-зас­лу­жи­ли­те

Публикувано на пн, 5 ян. 2015
270 четения

С го­ди­шен из­пит и Ко­лед­но пар­ти из­п­ра­ти­ха спор­т­на­та 2014 го­ди­на въз­пи­та­ни­ци­те на “Хе­мус Та­е­ку­он­до Цен­тър”. 26 със­те­за­те­ли и тре­ни­ра­щи се яви­ха на из­пи­та за пок­ри­ва­не на тех­ни­чес­ки сте­пе­ни и всич­ки го за­щи­ти­ха ус­пеш­но. Най-мал­ки­те пред­с­та­ви­те­ли бя­ха на­бор 2008 г.
Та­зи го­ди­на из­пи­тът им бе­ше по-все­об­х­ва­тен, включ­вай­ки всич­ки ком­по­нен­ти на дви­га­тел­но­то раз­ви­тие на един със­те­за­тел. Най-ви­со­ки­те сте­пе­ни бя­ха ни­во чер­вен ко­лан за Свет­ло­за­ра Ко­ле­ва, Ми­ли­ца Пет­ро­ва, Мар­тин Мар­ков и Ивай­ло Ко­ван­джи­ев. Из­пи­тът се кон­т­ро­ли­ра­ше от дейс­т­ва­щи­те съ­дии на Бъл­гар­с­ка фе­де­ра­ция по та­е­ку­он­до и чле­но­ве на “Хе­мус” – Ра­ли­ца Чер­не­ва, Йо­а­на Йор­да­но­ва, Ди­ми­тър Сей­ков, Да­ни­ел Ма­ри­нов, как­то и от пре­зи­ден­та на клу­ба Ру­мен Ди­мит­ров. В края на из­пи­та бя­ха раз­да­де­ни офи­ци­ал­ни­те дип­ло­ми за сте­пен на все­ки един учас­т­ник.
Ос­вен дип­ло­ми за сте­пен, ня­кол­ко де­ца бя­ха от­ли­че­ни с гра­мо­ти за пос­ти­же­ния. Мар­тин Мар­ков за пър­во мяс­то при де­ца 7-9 г. за пос­ти­же­ния в дис­цип­ли­на спа­ринг клас А, Сти­ли­ян Ди­мит­ров – пър­во мяс­то при ка­де­ти 12-14 г., за пос­ти­же­ния в дис­цип­ли­на спа­ринг клас А, Ди­ми­тър Сей­ков – пър­во мяс­то за пос­ти­же­ния в дис­цип­ли­ни спа­ринг и пум­се, Ан­то­ния Кал­че­ва при ка­дет­ки в клас Б, Йор­дан Доб­рев – пър­во мяс­то в дис­цип­ли­на пум­се, Пе­тър Па­та­рин­с­ки – вто­ро мяс­то в дис­цип­ли­на пум­се.
Спе­ци­ал­на гра­мо­та за най-бър­зо прог­ре­си­ращ млад със­те­за­тел по­лу­чи Пла­мен Стам­бо­лийс­ки (7 г.). От три­те си учас­тия в със­те­за­ния през 2014 г. Пла­мен за­во­ю­ва сре­бъ­рен и брон­зов ме­дал. Гра­мо­ти по­лу­чи­ха още Со­ня Не­но­ва, Йо­а­на Йор­да­но­ва, Ра­ли­ца Чер­не­ва, Ди­ми­тър Сей­ков за ця­лос­тен при­нос в раз­ви­ти­е­то на цен­тъ­ра за тях­на­та ра­бо­та ка­то по­мощ­ник-ин­с­т­рук­то­ри и съ­дии.
Ра­ли­ца Чер­не­ва наг­ра­ди всич­ки учас­т­ни­ци от пос­лед­ния се­ми­нар на БФТ за съ­дии. То­ва бя­ха по­мощ­ни­ци­те и пре­зи­ден­тът на клу­ба Ру­мен Ди­мит­ров, кой­то е и съ­дия към БФТ. Го­диш­ния из­пит за­вър­ши с ко­лед­на тра­пе­за с ла­ком­с­т­ва и ве­се­ли емо­ции.
“Ние не мо­жем да бла­го­да­рим на бла­го­де­я­те­ли, за­що­то ня­ма­ме та­ки­ва. Ис­кам да бла­го­да­ря на ро­ди­те­лите, ко­и­то са­ми по­е­мат раз­хо­ди­те за по­ве­че­то от ме­роп­ри­я­ти­я­та, на ръ­ко­вод­с­т­во­то на за­ла “Ни­ко­ла Пет­ров” и не на пос­лед­но мяс­то на кме­та инж. Доб­ро­мир Доб­рев, кой­то пре­дос­та­вя доб­ри въз­мож­нос­ти за раз­ви­тие на спорт в Г. Оря­хо­ви­ца” обоб­щи Ру­мен Ди­мит­ров.
Ге­ор­ги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново