“Етър” завършва сезона на 15 декември

Публикувано на пт, 27 Ное. 2020
162 четения

На 15 декември ще завърши есенният полусезон за футболния тим на “Етър”. Това стана ясно, след като Спортно-техническата комисия на БФС направи куп промени в програмата заради многото отложени срещи в първенството. Пандемията доведе до отлагането на доста мачове поради положителни проби за коронавирус в ред от отборите, но в крайна сметка бе решено сезонът да се доиграе.
Последното за годината домакинство на “Етър” бе отложено с два дни. Вместо на 13 декември от 12:30 ч. “виолетовите” ще приемат “Монтана” на 15 декември (вторник) от 17:30 ч. Преди няколко дни от коронавирус почина старши треньорът на “Монтана” Никола Спасов.
Бе утвърдена датата на вечното дерби ЦСКА – “Левски”, което ще се играе на 18 декември от 18 часа.
Предстоящите два мача на етърци остават без промяна. Дебютът на новия старши треньор Александър Томаш на стадион “Ивайло” ще бъде в понеделник от 17:30 ч., когато “болярите” посрещат водения от Любо Пенев “Царско село”. За главен съдия на този мач бе назначен Георги Димитров с асистенти Христо Хаджийски и Станислав Станев, четвърти съдия е Красен Георгиев, а съдийски наблюдател – Константин Писков. Двубоите си остават без публика заради пандемията.
Гостуването на “Етър” във Варна на “Черно море” пък си остава на 4 декември (петък) от 17:15 часа.
Сезонът в Северозападната Трета лига също няма да бъде спиран, но там остана само един есенен кръг. Дублиращият отбор на “Етър” гостува в неделя от 14:30 ч. в Козлодуй на “Първа атомна”. Великотърновци имат и един отложен мач – гостуване на водача “Левски” (Лом), който още не е насрочен. Свищовският “Академик” приема “Локомотив” (Дряново), а също в неделя от 14:30 ч. в Павликени е регионалното дерби между едноименния тим и “Янтра” (Полски Тръмбеш).
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново