“Етър” загуби с 1:0 от “Лудогорец-2”

Публикувано на пт, 22 юли 2016
207 четения

“Лудогорец-2” успя да победи етърци и постигна пета поредна победа в летните си контроли. Двубоят се игра на стадион “Балканфарма” в Разград. Единствения гол отбеляза новото попълнение Георги Нетов още в 5-ата минута.
Наставникът на “виолетовите” Ферарио Спасов започна мача с Акалски, Мицаков, Сим. Иванов, Гуцев, Скерлев, Ивайлов, Ст. Генчев, Цветков, П. Димитров, Иван Петков и Неделчев. През втората част в игра влязоха и останалите футболисти, без Сашо Кирилов и вратарите Цанков и Ивайло Петков.
Преди почивката Николай Цветков – Демона обстреля вратата на разградчани от пряк свободен удар, а при атака трима на един подаването към Станислав Генчев не стигна до адреса си. През второто полувреме етърци имаха и други възможности, като при две от тях на върха на атаката се отзова Петър Димитров, но и в двата случая пропусна. При втория изстрел топката бе насочена под сглобката, но вратарят Наумов я извади в корнер. До момента етърци в контролите имат една победа, едно реми и три загуби.
Следващата проверка е с втория отбор на “Верея” (Стара Загора) и ще се играе в сряда (27 юли) от 18 ч., но на стадиона в Дебелец, заради ангажименти на стадион “Ивайло” с първото издание на турнира по футбол за деца в памет на Трифон Иванов.
А. АТАНАСОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново