“Етър” взе две победи над “Болярчета”

Публикувано на чт, 9 Ное. 2017
141 четения

Общо 10 гола вкараха футболистите на “Етър” на градския съперник “Болярчета” в двата мача от десетия кръг на Футбол 7 и Футбол 9. “Седмиците” се наложиха с 3:1 и продължават да водят убедително в класирането. Играчите на треньора Стефан Николов имат 9 победи от деветте си мача, с най-резултатно нападение, вкарало 71 гола, и най-добра защита, допуснала 6 попадения. Етърци са окупирали първото място с 3 т. аванс пред “Янтра-2013” (Габрово). Вторият отбор на етърци под името “Алекс ОК”, които са с година по-малки от съперниците си, гостува в Дряново и победи местния “Локомотив” с 1:0, като е пети в класирането.
На Футбол 9 “Етър” пък разгроми “Болярчета” със 7:0 и също продължава с 9 победи от девет мача, вкарани 51 гола и допуснати само 3. Тук борбата в челото е много завързана – три отбора имат по 27 точки: освен “Етър” още и “Севлиево” и “Янтра-2013”, но габровци са с мач повече и вече допуснаха една загуба. В тази група “Алекс ОК” загуби в Дряново с 5:1.
Юношите младша възраст на “Етър” гостуваха в Плевен на местния “Спартак” и отстъпиха с 1:0. Въпреки това етърци водят в класирането, като имат досега 7 победи и 2 загуби с най-малко допуснати голове – 4. “Виолетовите” имат 21 точки, следвани от “Янтра” (Габрово) и “Локо” (ГО) с по 20 т.
Крайно интересен бе мачът при децата, където в мача в Плевен между “Спартак” и “Етър” паднаха 12 гола, но победата бе за великотърновци с 5:7! Тимът е трети в класирането със 7 победи и само една загуба с 21 точки, водят “Локо” (ГО) и “Янтра” (П. Тръмбеш), които са по 27 т., но съответно с един и два изиграни мача повече.
На Футбол 11 етърци гостуваха също в Плевен, но на водача “Спартак-1919”. До момента плевенчани имаха пет победи от пет мача и сега “Етър” спря победната им серия, като завърши наравно 0:0. Тимът е четвърти в класирането с 8 точки.
Отлично продължава да се движи и отборът на “Етър” при U15. Те също гостуваха на “Спартак-1919” и взеха убедителна победа с 5:1. 15-годишните имат до момента 6 победи и 2 загуби и са втори в класирането на 1 т. след “Литекс”, който е с мач по-малко. 17-годишните етърци в елитната група гостуваха на “Ботев” (Пловдив) U17 и допуснаха тежка загуба с 10:1.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново