“Етър” взе 23 футболисти на лагера, Кирил Киров остава да се лекува

Публикувано на вт, 25 ян. 2022
186 четения

Кирил Киров (вляво) засега пропуска подготовката.

С 23 футболисти замина “Етър” за подготвителния си лагер в Благоевград, който е втора част от зимната подготовка за втория дял от шампионата. Отборът отпътува вчера в 8:00 ч., а следобед направи и първо занимание в Благоевград.
Извън групата остана само новото попълнение Кирил Киров, който все още се води на проби. Киров вкара първото си попадение в контролата срещу “Етър-2”, спечелена с 4:1. На мача обаче офанзивният халф получи контузия под коляното и ще трябва да се възстановява. Дали бъдещето му е свързано с “Етър”, още не е решено. В групата са новите две попълнения Цветомир Тодоров и Георги Александров, както и поредният привлечен юноша от школата на клуба – атакуващият халф Калоян Ненчев.
Групата на “Етър” за лагера: вратари – Христо Иванов, Анатоли Господинов, Ангел Мартинов, Пресиян Петков, защитници – Здравко Илиев, Мариян Иванов, Николай Дичев, Атанас Кръстев, Георги Александров, Юлиян Райков, халфове и нападатели – Яни Пехливанов, Кольо Станев, Радослав Апостолов, Цветомир Тодоров, Николай Янков, Борислав Марков, Кристиян Кънчев, Калоян Митев, Даниел Младенов, Ловре Кнежевич, Христо Димитров, Христо Марков, Калоян Ненчев.
Студено време посрещна “виолетовите” в Благоевград, като за днес прогнозите са от
-14 до -2 градуса и това ще наложи повече занимания във фитнеса. Очаква се обаче в следващите дни затопляне на времето. Първата контрола на лагера е в четвъртък, когато “Етър” среща елитния “Локомотив” (Пловдив), а в събота “болярите” трябва да играят с третодивизионния “Кюстендил”, който е в челната тройка на Югозападната Трета лига.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново