“Етър” с ултиматум към играчите, освободи от отбора Тодор Стоев

Публикувано на ср, 1 апр. 2015
225 четения

Ръководството на “Етър” излезе с остра реакция след слабия мач в Левски, завършил 1:1, като постави ултиматум на футболистите за отношението им към мачовете, а един от тях – защитникът Тодор Стоев, вече бе освободен.
“Бранителят Тодор Стоев е освободен заради несериозно отношение към спортно-техническия процес и неспазване на режима. Това е само първата мярка. Крайно съм разочарован от отношението на всичките ни футболисти към мача в Левски. Затова сме събрали такива футболисти, за да играем силно и с раздаване навсякъде”, заяви президентът на клуба Александър Нанков.
Той специално поздрави домакините от гр. Левски и техния отбор за представянето по време на мача. “Искам да поздравя “Левски-2007”, който игра бойко и сериозно. Няма как да очакваме да не се играе така срещу “Етър”. Момчетата си играят за публиката и за своите премии, раздават се, колкото могат. Срещу нас навсякъде се играе така и е нормално – ние сме “Етър” и трябва да бием и в такива мачове. Всичко зависи от нас”, добави клубният шеф, който благодари и за подкрепата на “виолетовите” фенове.
Той отново обяви, че е крайно недоволен от влагането на играчите и призна, че с такава игра етърци просто няма как да спечелят срещу преките си конкуренти от “Бдин” и “Спартак”, които са много сериозни отбори.
“Направихме една грешка и нямаме право на втора такава. При следваща такава издънка целият отбор ще бъде глобен с по една месечна заплата и който иска – да остава, а който не му се играе в “Етър” – да си ходи. Ако трябва – ще играем с юношите, но който не може да работи с това темпо – няма място в “Етър”, категоричен бе Александър Нанков.
 Анатоли ПЕТРОВ
сн. А. ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново