“Етър” пусна виртуални билети и за мача с “Монтана”

Публикувано на пт, 11 Дек. 2020
167 четения

“Етър” отново пусна в продажба виртуални билети – този път за предстоящия мач с “Монтана”. Срещата е във вторник от 17.30 ч. на стадион “Ивайло”.
Заради пандемията от коронавирус всички футболни срещи се играят пред празни трибуни. Приходите от продажбата на виртуални билети ще бъдат безценна помощ за клуба в този момент.
Феновете могат да избират от три типа билети – Стандартен – Бронзов, Сребърен и Златен, с цени съответно 10, 50 и 500 лева. Всеки, закупил Бронзов или Сребърен билет, ще участва в томбола, в която ще могат да се спечелят пет атрактивни награди, свързани с клуба – рамкирана снимка с автограф, фланелка с автографи, абонаментна карта за целия следващ сезон, шал и ключодържател. Един Бронзов билет дава едно участие в томболата, докато един Сребърен дава 5 участия. Всички печеливши от томболата ще бъдат изтеглени на живо в страницата на клуба във Facebook.
Закупуването на Златен билет пък дава уникалната възможност притежателят му да си направи снимка с отбора за футболен календар, който ще получи разпечатан. Тази опция е валидна за всеки от Златните билети, които са само пет.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново