“Етър” приема “Загорец” (Нова Загора), всички от региона играят контроли утре

Публикувано на пт, 21 ян. 2022
177 четения

Всички отбори от региона ще играят контроли утре като част от зимната си подготовка. “Етър” приема третодивизионния “Загорец” (Нова Загора) от 11:00 ч. във В. Търново. Дали мачът ще е на “Ивайло”, или на терена до Спортното училище, ще се решава според това дали ще падне сняг. Доста от играчите обаче имат здравословни проблеми и още не са на линия. Хърватският нападател Ловре Кнежевич е с болки в петата. Радослав Апостолов е настинал, а проблеми с ахилеса измъчват Христо Марков. Здравко Илиев продължава с процедурите за пълно възстановяване на коляното, което контузи през есенния полусезон. Първата проверка на “виолетовите” пропуснаха още и Даниел Младенов, Анатоли Господинов и Борислав Марков.
Втора контролна среща за 2022 година ще изиграе горнооряховският “Локомотив”. Тимът гостува на третия отбор на “Лудогорец”, като мачът е утре от 15:00 ч. в базата “Гнездо на орли” в Разград. Третият отбор на “Лудогорец” е участник в Североизточната Трета лига и на полусезона заема втора позиция във временното класиране. Съперникът играе в Североизточната Трета лига, след 13 мача за първенство балансът на отбора е 10 победи, 1 равенство и 2 загуби.
Окончателният разширен състав на “Локомотив” ще бъде определен след контролата. Максимум 23-ма футболисти ще наброява съставът на “железничарите” за пролетния полусезон на Северозападната Трета лига. Преди девет дни новият треньор Светлин Иванов започна подготовка с 30 играчи. Някои от тях вече отпаднаха от групата.
“Академик” също се готви за втората си контрола, която ще се играе на 22 януари в Свищов. Тогава “студентите” приемат “Севлиево”. Треньорът Росен Илков включва тази седмица в тренировките и трима футболисти от юношите младша възраст на “Академик”.
Отборите на “Янтра” (Полски Тръмбеш) и “Павликени” пък ще се срещнат в Царева ливада в първата си проверка от подготовката.
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново