“Етър” приема “Витоша” (Бистрица) с надежди да спре серията без победа

Публикувано на пт, 3 Ное. 2017
146 четения

Промени в стартовия състав ще има в “Етър”.

Промени в стартовия състав на “Етър” ще има със сигурност в предстоящото домакинство на “виолетовите” срещу “Витоша” (Бистрица). Великотърновският тим приема в изключително важен мач аутсайдера в класирането в събота от 13:00 ч. на стадион “Ивайло”.
След двубоя в Пловдив, загубен с 2:0 след разочароващо второ полувреме, треньорът Станислав Генчев готви промени. Наставникът така и не коментира след мача играта на тима и пред камерите застана Иван Вутов, който призна, че двубоят е бил с много брак и технически грешки. Очаква се срещу “Витоша” Генчев да даде шанс и на играчи, които по-рядко влизаха в игра, както бе в мача за купата срещу “Септември”, донесъл единствената победа за тима в последните два месеца.
“Етър” няма пълен успех в първенството от 20 август насам и ще опита да спре серията от осем поредни мача. Гостите от “Витоша” пък са последни в класирането без нито една победа. “Бистришките тигри” имат от 14-те си мача досега 12 загуби и едва две ремита, едното от които точно срещу “Етър”.
Билетите за мача вече са в продажба в офиса на ОП “Спортни имоти” и на касата до Спортния диспансер, която отваря от 13 ч. В деня на мача касите ще отворят от 11 ч. Цените на билетите са 8 лв. за възрастни и 4 лв. за пенсионери, студенти и ученици.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Д. ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново