“Етър” приема “Славия” за купата

Публикувано на чт, 2 Ное. 2017
162 четения

Етърци изтеглиха добър жребий за четвъртфиналите от турнира за Купата на България. “Виолетовите” ще приемат “Славия”, когото биха за първенството в София с 2:1. Ще се играе само един мач – на стадион “Ивайло” между 13 и 15 декември, което е и последен двубой преди зимната пауза. Малко преди този мач етърци отново приемат “Славия”, но за първенството – на 2 декември.
“Добър жребий, най-важното е, че сме домакини. Съперникът е напълно преодолим, надявам се “Етър” да играе на полуфиналите за купата”, коментира старши треньорът Станислав Генчев.
До тази фаза достигнаха седем отбора от Първа професионална лига и “Литекс”, който е единственият представител от втория ешалон. Победителите се излъчват по системата на отстраняване в една футболна среща, а при равенство в редовното време се предвиждат продължения и дузпи. Домакин на двубоя е отборът, който бе изтеглен първи при жребия.
ЦСКА – “Лудогорец” е голямото дерби на четвъртфиналите. “Левски” ще гостува на “Дунав” в Русе, а настоящият носител на купата “Ботев” (Пд) изтегли домакинство срещу втородивизионния “Литекс”.
Полуфиналите са напролет, а финалът за Купата на България е на 9 май.
“Етър” се готви за предстоящото домакинство срещу последния в класирането “Витоша” (Бистрица). Мачът е в събота от 13:00 ч. на стадион “Ивайло”. Билетите за мача от днес са в продажба в офиса на ОП “Спортни имоти” и на касата до Спортния диспансер, която отваря от 13 ч. В деня на мача касите ще отворят от 11 ч. Цените на билетите са 8 лв. за възрастни и 4 лв. за пенсионери, студенти и ученици.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново