“Етър” излиза днес в първи мач под ръководството на Г. Василев

Публикувано на пт, 6 февр. 2015
255 четения

Първата си контрола от подготовката ще изиграят днес футболистите на “Етър”. Това ще е и първи мач на настоящия отбор под ръководството на новия старши треньор Георги Василев, който се завърна да работи във Велико Търново след 23-годишна пауза.
Етърци гостуват на дублиращия отбор на шампиона “Лудогорец”, като мачът е от 15:30 ч. на терена с изкуствено покритие в Разград. Неотдавна младежите на разградския тим завършиха също у дома 1:1 с водача на Североизточната “В” група “Дунав” (Русе).
Очаква се Георги Василев да пусне в игра в първата контрола всички налични футболисти, за да огледа качествата им. В процеса на подготовката групата трябва да бъде редуцирана до 22 играчи.
Следващата сряда, 11 февруари, “виолетовите” гостуват в Свищов на “Академик”, а на 14-и (събота)  – на “Розова долина” в Казанлък.
Първата проверка у дома е на 18 февруари срещу “Бенковски” (Бяла), а на 21-и е домакинството на свищовския “Академик”. Етърци гостуват на 25 февруари на “Загорец” в Нова Загора, а на 28-и е последната проверка у дома – срещу ОФК “Павликени”. Последната контролна среща е на 6 март като гост на “Несебър”.
Контрола през уикенда трябва да играе и горнооряховският “Локомотив”, който вчера се завърна от десетдневен лагер в Турция. Там “железничарите” записаха победа и две ремита срещу местни аматьорски отбори, а преди това паднаха у дома от “Спартак” (Пл).
По програма локомотивци утре гостуват на “Ботев” (Гълъбово), а на 15-и – и на “Ботев” (Пловдив).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново