“Етър” играе утре със “Спартак”, юношите завършиха с победа

Публикувано на пт, 11 Ное. 2016
184 четения

“Виолетовите” приемат “Спартак” (Плевен) утре в контрола в паузата на първенството на втория ешелон. Мачът е от 14:30 ч. на стадион “Ивайло”. За етърци той е генерална репетиция за важното домакинство срещу “Созопол” на 19 ноември. Старши треньорът Георги Василев ще има възможност да пробва различни тактически схеми и да даде шанс за изява на всички футболисти от групата.
Юношите старша възраст пък приключиха есенния полусезон с победа с 3:0 срещу връстниците си от “Янтра” (Полски Тръмбеш). Отложеният мач се игра на стадиона в Самоводене и донесе първи успех на “виолетовите”. Ивелен Атанасов откри с удар от дистанция в 27-ата минута. В 43-ата Кристиян Великов покачи на 2:0 след центриране от десния фланг. През втората част играта бе равностойна, но етърци отбелязаха трето попадение в 81-ата минута чрез Атила Есиров, който завърши бърза контраатака на домакините. Любопитното е, че великотърновци отбелязаха гола с девет души на терена.
Четвърт час преди края Николай Лазаров получи директен червен картон за предотвратяване на очевидна голова възможност. Пет минути по-късно към съблекалните го последва и Кристиян Великов, който пък си заработи втори жълт и съответно червен картон за спъване на противник. С успеха етърци финишираха на седмо място в групата с актив от 4 т., а последен осми е “Янтра” (ПТ) с 3 точки.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново