Матиас Курьор изгоря за пет мача заради боя, Кавдански иска 3 победи

Публикувано на пт, 11 Ное. 2016
178 четения

Матиас Курьор ще е извън игра в следващите пет мача на “Локомотив” (ГО), реши Дисциплинарната комисия на БФС. Разменените след мача “Верея” – “Локо” (ГО) юмручни удари между звездата на “черно-белите” и Илия Мунин от домакините доведоха до драконовски наказания и за двамата. Освен че са със спрени права за 5 мача, те ще трябва да платят и глоби от по 1200 лв. Скандалът на “Трейс арена” стана секунди, след като реферът Станислав Тодоров даде край на мача, в който домакините победиха “Локомотив” с 1:0. Двамата се сбиха, след което съдията им показа червени картони.
Защитникът на “Локо” (ГО) Мартин Кавдански очаква “железничарите” да вземат поне 3 победи в оставащите 6 кръга до края на 2016 г. “Трябваше ни време, за да покажем малко класа и да се успокоим. Реално мисля, че ще се поздравим с още три победи и ще зимуваме на по-добра позиция, която ще ни даде възможност да се подготвим за пролетта още по-добре”, каза Кавдански. “Приех офертата на Локо (ГО), без да се замислям. Климатът в отбора е отличен. Разбираме се с чужденците много добре, все пак сме професионалисти. С идването на Генков, Курьор и Кифуети вдигнахме нивото и който и да беше треньор на мача с “Монтана”, нямаше как да не вземем победа. После дойдоха и двете победи срещу “Локо” (Пд) и “Славия”, добави той.
В същото време ръководството на “Локомотив” опроверга информациите, че нападателят на тима Тихомир Кънев ще напуска. “Уважаеми привърженици и фенове на “Локо” (ГО). По повод появилите се публикации относно нашия играч Тихомир Кънев, че е бил желан и отивал в други отбори, най-официално от негово име искаме да кажем, че на този етап той има действащ договор и е наш футболист”, заявиха от клуба.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново