“Етър” играе контрола с “Царско село”

Публикувано на ср, 14 Ное. 2018
137 четения

С контролен мач срещу лидера във Втора лига “Царско село” ще запълни паузата в първенството тимът на “Етър”. В професионалния ни футбол предстои прекъсване заради последните две квалификации на националния отбор за Лигата на нациите срещу Кипър и Словения.
“Виолетовите” заминават на лагер в Царско село още днес поради липсата на терени за подготовка в домашни условия, като ще останат в столицата до неделя. Мачът между “Царско село” и “Етър” е в събота от 12:00 ч., съобщи административният директор на клуба Страцимир Тинчев.
От следващата седмица “болярите” се прибират у дома и започват целенасочено да се готвят за предстоящия мач с “Ботев” (Пловдив), който е на 25 ноември, неделя, от 12:30 ч. на стадион “Ивайло”. Етърци в момента делят 6-8 място заедно с отборите на “Черно море” и “Локомотив” (Пд), като според резултатите от директните мачове между трите тима са седми.
Днес ще стане ясно състоянието на нападателя Ерик Почански, който получи контузия при гостуването на “Верея”. Почански влезе като смяна след почивката, но остана на терена по-малко от четвърт час, преди да бъде принудително заменен заради контузия. Вчера футболистът бе на медицински прегледи, след които ще стане ясно колко сериозна е травмата му и за колко време ще го извади от игра.
Други двама – голмайсторът на тима Даниел Младенов и бранителят Венцислав Василев, работят по програмата си за възстановяване. Двамата вече пропуснаха по няколко мача, а паузата е добре дошла за тях и надеждите са след нея да са готови за игра.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново