“Етър-64” – “Свиленград” на полуфинала за купата

Публикувано на пн, 9 мар. 2015
159 четения

Срещу “Свиленград” ще бъде полуфиналът на хандбалистките от “Етър-64” за купата на България, реши тегленият в Българската федерация по хандбал жребий. “Виолетовите” ще защитават отново отличието си, като се класираха за финалната четворка след успех в четвъртфиналите над “Ники спорт” в Сливница като гости.
Финалните битки за купата ще бъдат в зала “Орловец” в Габрово. На 21 март от 13:00 ч. е полуфиналът “Етър-64” – “Свиленград”, а веднага след него е другата полуфинална среща между отборите на “Бъки” и “Шумен-98”. След тези мачове са и двата полуфинала при мъжете “Фрегата” – НСА и “Спартак” – “Локомотив”.
На следващия ден в неделя (22 март) от 10 ч. е мачът за 3-4 място при жените, а след него – при мъжете. Финалната битка за купата на България при дамите е от 14:00 ч., а след нея – тази при мъжете, като тържественото закриване е от 17:20 ч.
Снощи етърки гостуваха на “Хасково” в мач от поредния 13-и кръг в първенството. В събота, 14 март, те приемат в следващия кръг състава на “Поморие”, като мачът е от 15:00 ч. в зала “Сава Величков”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново