“Етър-2” приема аутсайдера “Бдин” (Видин) в неделя

Публикувано на пт, 4 сеп. 2020
161 четения

Второ домакинство за сезона ще има дублиращият отбор на “Етър”, който приема “Бдин” (Видин). Мачът е в неделя от 17:00 ч. на изкуствения терен “Трифон Иванов” до Спортното училище. Съперникът до момента е пълен аутсайдер, като загуби и четирите си мача и не е отбелязвал още гол, а е допуснал 19 в мрежата си. Това дава надежди на младите етърци за убедителна победа.
Предстои “Етър-2” да изиграе и двата си отложени от началото на сезона мачове заради поставянето му под карантина. Тогава пропаднаха домакинството на “Левски-2007” (Левски) и гостуването на “Трявна”.
В сряда, 9 септември, възпитаниците на треньора Марин Стефанов ще гостуват от 17:00 ч. в Трявна на едноименния отбор. Другата неделя приемат “Локомотив” (Дряново), а вторият отложен мач с “Левски-2007” се планира засега за 16 септември.
“Янтра” (Полски Тръмбеш) ще търси първа победа за сезона след трите си ремита и една загуба. Тимът на треньора Петър Кръстев приема в неделя “Трявна”. Съставът на “Павликени”, който отново е с най-високо място в класирането от отборите от Великотърновска област, ще има трудно гостуване на “Партизан” в Червен бряг.
Женският тим на “Етър” започва участието си в първенството на “А” група. Етърки стартират утре с домакинство срещу “ЛП Суперспорт”, мачът е от 17:30 ч. на стадион “Трифон Иванов”. Само преди дни “болярките” играха със същия съперник в турнира за купа “Боровец” и го победиха с 3:0 във финала.
От 14 отбора ще се състои “А” група при жените този сезон – ЖФК Варна, “Барокко” (София), “Локомотив” (Стара Загора), “Левски” (Чепинци), “Етър”, “ЛП Суперспорт” (София), “Риал” (Ковачевци), “Локомотив” (Пловдив), “Енко” (Пловдив), НСА (София), “Севлиево лейдис” (Севлиево), “Пирин лейдис” (Благоевград), “Пълдин” (Пловдив) и “Янтра” (Габрово).
Срещите от новото първенство при жените също ще бъдат с телевизионно излъчване в национален ефир през новия сезон. Постигната е договорка с телевизията на Слави Трифонов – 7/8 TV. По една среща на кръг ще бъде излъчвана в национален ефир.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново