“Етър-2” почва с възлово гостуване в Малчика

Публикувано на пт, 25 февр. 2022
96 четения

Дублиращият отбор на “Етър” подновява участието си в Северозападната Трета лига с възлово гостуване на “Ювентус” (Малчика). “Виолетовите” по програма почиваха в първия пролетен кръг, когато тимът от Малчика грабна изненадваща победа с 1:0 в Горна Оряховица и прати етърци на последното място. Така в дъното 15-и е “Ювентус” с 9 точки, следван от свищовския “Академик” с 8 и “Етър-2” със 7 точки, но “болярите” са и с мач по-малко. Това прави евентуална победа в Малчика изключително важна. По наредба от групата в края на сезона изпада само един отбор.
Мачът “Ювентус” – “Етър-2” бе преместен за неделя, 27 февруари, от 14:00 ч., тъй като ден по-рано играе първият отбор на етърци.
Всички останали двубои от 19-ия кръг на Северозапад са в събота. Горнооряховският “Локомотив” гостува на съименика си от Дряново, като “черно-белите” фенове организираха екскурзия за мача. Локомотивци ще търсят реванш за домакинската си загуба преди седмица, а междувременно победиха дряновци в турнира за Купата на Аматьорската футболна лига.
Крайно интересно ще е и в Павликени, където едноименният тим посреща водача в класирането “Спартак” (Плевен). Свищовският “Академик” приема “Локомотив” (Мездра), а “Янтра” (Полски Тръмбеш) по програма почива.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново