“Етър-2” без трима гостува в Галата

Публикувано на пт, 1 окт. 2021
96 четения

Тежко гостуване в Галата на местния “Пещера” очаква дублиращия отбор на “Етър”. Възпитаниците на треньора Николай Катъров ще бъдат без трима основни играчи. Мача пропускат защитникът Иво Ганев и халфовете Денислав Георгиев и Траян Димитров. Първият е с травма в глезена, а Георгиев има прoблеми с адукторите. Траян Димитров пък е със счупен крак. Както “Янтра ДНЕС” вече писа, той ще се възстановява един месец в гипс. Това е заключението на лекарите в ортопедична клиника Плевен, където 18-годишният полузащитник бе прегледан след тежката контузия в мача срещу “Академик” (Свищов). След свалянето на гипса ще започне раздвижване и възстановяване, така че на практика есенният полусезон на шампионата приключи за юношата.
Гостуването на младите етърци в Галата е в неделя от 16:00 ч., тъй като предишния ден мач има първият отбор на “Етър”. Деветият кръг в Северозападната Трета лига започва днес с един мач – от 17:00 ч. “Локомотив” (Мездра) приема “Ботев-2” (Враца).
Всички останали срещи са утре от 16:00 ч., като предстои интересно областно дерби в Полски Тръмбеш между местния “Янтра” и водача в класирането “Локомотив” (Горня Оряховица).
“Павликени” пък е домакин на “Локомотив” (Дряново), а двата отбора в дъното “Академик” и “Ювентус” (Малчика), които са с по 1 точка, играят помежду си в Свищов. В останалите срещи: “Партизан” (Червен бряг) – “Севлиево”, “Вихър” (Славяново) – “Левски 2007” (Левски), “Спартак” (Плевен) – “Бдин” (Видин).

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново