Етърци в пълен състав за мача с “Нефтохимик”

Публикувано на пт, 1 окт. 2021
74 четения

“Етър” най-после ще бъде в пълен състав за предстоящия мач срещу “Нефтохимик” от 12-ия кръг на Втора лига. “Болярите” приемат бургазлии утре от 18:00 ч. на стадион “Ивайло”.
Изтече наказанието от един мач на централния защитник Мариян Иванов и той се завръща в игра. Контузените футболисти вече се завърнаха в строя, така че старши треньорът Веселин Великов ще може да разчита на всичките си играчи.
Етърци са амбицирани да продължат силната серия, която изведе тима до дележ на първото място заедно с “Хебър”. Както вече писахме, в продължение на 714 минути отборът не е допускал гол във вратата си в мачовете за първенството и за купата.
Целта е да не се допуска подценяване на съперника, въпреки че се намира на предпоследното място с едва 5 точки. Междувременно съперникът привлече доскорошния играч на “Етър” Венелин Филипов. 31-годишният защитник е пристигнал в “Нефтохимик” по изричното желание на старши треньора Людмил Киров. Опитният играч все още не е подписал договор с клуба, като това е само въпрос на формалност, и до утре ще стане ясно дали ще може да излезе срещу “виолетовите” на стадион “Ивайло”.
Билетите са на цена 6 лв., а за ученици и пенсионери по 4 лв., и ще се продават от 15 ч. утре във фенмагазина. Касите ще отворят в 16 ч., а час по-късно – и входовете на стадиона.
След мача с “нафтата” предстои пауза в първенството заради световните квалификации. После обаче за етърци предстои много трудна серия с “мачове на истината” – гостувания на “Струмска слава” (Радомир) и “Спартак” (Варна), домакинство на “Септември” (София) и гостуване на същия отбор за Купата на България. За целия октомври “Етър” има само един домакински мач – около 23.10. на “Септември”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново