“Дунав” (Свищов) с четвърто и пето място на държавното по хокей

Публикувано на чт, 16 окт. 2014
243 четения

Юношите и девойките на СКХТФ “Дунав” станаха четвърти и пети на държавното първенство по хокей на трева. Финалите за юноши и девойки до 16 г. и до 18 г. бяха в Чепинци, където най-добрите отбори в страната след поредица от изиграни срещи и отбелязани голове определиха шампионите.
При 16-годишните свищовските хокеисти се класираха на пето място след загуби от отборите на “Чепинци” и “Бяла”, равенство с тима на “Академик плюс” и убедителна победа с 5:0 над състава на “Златоград”.
При 18-годишните СКХТФ “Дунав” се класира четвърти. Свищовските хокеисти загубиха с 0:5 и 1:4 от отборите на “Академик плюс” и “Бяла” и постигнаха равенство с домакините от СКХТ “Чепинци”. На първите две места са столичните отбори “Академик” и “Крамкомплекс”.
Победителите бяха наградени от кмета на общината Румен Пехливанов и от зам.-кмета Недко Кулевски. Треньорът на националния отбор Стефан Чавдаров наблюдава много внимателно срещите и вече е избрал участниците за Европейското първенство догодина. Сред тях има и от СКХТФ “Дунав”, съобщи председателят на клуба Мариана Маркова.
А. ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново