“Етър” приема “Ювентус” в Дебелец

Публикувано на чт, 16 окт. 2014
240 четения

Само преди няколко месеца стадионът в Дебелец бе изцяло под вода.

“Етър” приема “Ювентус” от плевенското село Малчика на стадион “Христо Ботев” в Дебелец. “Срещата ще е там с 90-процентова сигурност, очакваме писмо за съгласие от кмета на Дебелец”, потвърди секретарят на Зоналния съвет на БФС Игор Бакьов. Преместването на домакинските мачове на “Етър” от Трявна в Дебелец бе подкрепено и от кмета на Община В. Търново Даниел Панов, който се срещна с шефа на ЗС Трифон Иванов и съдейства за подготовката на стадиона.
Както е известно, спортното съоръжение в Дебелец пострада сериозно по време на наводненията през лятото, като бе залято изцяло. От понеделник там са работниците на “Спортни имоти”, които подготвят стадиона, за да е готов за мачовете. “Теренът е наторен, полива се и преди мача ще бъде окосен. Съборената от наводненията ограда се възстановява. Фирма “Титан” достави 20 тона пясък, за да бъдат подравнени пострадалите участъците. Трябва да бъде валиран и за неделния мач ще е готов”, заяви управителят на “Спортни имоти и прояви” Петко Павлов.
Предстоящият мач между “Етър” и “Ювентус” (Малчика) е от 16:00 ч. в неделя. Две седмици по-късно – на 2 ноември, там е и последното домакинство за есенния полусезон, което е изключително важно за борбата в челото – срещу “Видима-Раковски”.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново