“Б” областна група – Юг: Долна Оряховица продължава без загуба

Публикувано на пт, 10 Ное. 2017
135 четения

Отборът на Долна Оряховица продължава без загуба в първенството на Южната “Б” областна група. В последния си мач долнооряховчани обаче завършиха само 1:1 у дома с “Владислав” (Джулюница). Първото полувреме завърши 0:0, без голова възможност за някой от отборите, въпреки че домакините бяха по-активни. Въпреки това първи откриха гостите в 80-ата минута чрез Стилиян Чолаков, възползвал се от пробив отдясно. Домакините се втурнаха да изравняват и в самия край Мирослав Гавазов вакара за 1:1 с удар от границата на вратарското поле. Последните 20 минути и двата тима играха с човек по-малко, след като Иван Колев и Мартин Палев получиха червени картони. Така от седемте си мача досега Долна Оряховица има 4 победи и 3 равенства.
“Росица” (Поликраище) удари с 4:2 “Победа” (Кесарево). Светослав Байчев напредна в 8-ата минута и с удар покрай вратаря откри. Отново той бе точен за 2:0, като получи пас директно от вратаря на “Росица” Цветомир Цветанов. В 27-ата минута Мартин Иванов намали на 2:1, а пак той след почивката върна интригата – 2:2. Николай Куцаров от централен защитник стана централен нападател на “Росица” и в 87-ата минута вкара за 3:2, а в последните секунди Светослав Байчев фиксира личния си хеттрик в мача – 4:2.
“Първомайци” надигра с 2:0 “Вихър” (Добри дял). Домакините натиснаха от началото и пропуски направиха Цветелин Кушев и Ивайло Недялков, но в 21-ата минута Кушев опъна мрежата на “Вихър” след двойно подаване с Николай Тончев. Вторият гол в срещата падна 73-ата минута, в която избита топка попадна в Ангел Кабакчиев и той с премерен шут вкара за 2:0.
Водачът “Янтра” (Драганово) разби с 4:1 “Ботев” (Дебелец), а в най-резултатната среща от кръга “Рудановски” (Константин) разгроми “Спортист” (Козаревец) с 5:2.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново