“Браво” спечели футболния турнир в Павликени

Публикувано на вт, 3 ян. 2017
158 четения

Отборът на “Браво” спечели Общинския турнир по футзал в Павликени. Във финала той победи “Маркрафт” с 4:1. Трети се класираха миналогодишните победители от “Червен динамит”, които след равенство в редовното време и изпълнения на дузпи победиха “Медиана” с 3:2.
250 лв., купа и медали получи отборът победител. Вторият тим в класирането получи 150 лв. и купа, а наградата за третия отбор беше 100 лв. и купа.
Шест индивидуални награди бяха раздадени на отличени състезатели от турнира. За най-млад играч беше определен Емилиян Киров от отбора на Професионалната гимназия по аграрни технологии “Цанко Церковски”. От същото училище е и най-възрастният играч – Иван Ковачев. Голмайстор на турнира стана Мартин Кръстев от “Червен динамит”, а най-красив гол вкара Владимир Янков от “Маркрафт”.
Най-коректен играч е Александър Латев от “Медиана”. Награда беше дадена и за девойка участник – Стефани Асенова от СУ “Бачо Киро”. Всеки от тях получи по 30 лева, статуетка и грамота. Наградите връчва кметът на Павликени инж. Емануил Манолов.
Общо 14 отбора участваха в зимния турнир по футбол, организиран от Община Павликени.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново