“Ботев” (Вр) – “Етър” на Разпети петък от 15:30 ч., Канал 3 го предава пряко

Публикувано на пт, 22 апр. 2016
233 четения

Малките етърци ще играят днес на ел. осветление в Шемшево

Дългоочакваното дерби между “Ботев” (Враца) и “Етър”, което ще определи първенеца в групата, получаващ право да играе в професионалния футбол, ще бъде на 29 април, но не от 17:00 ч. както е по програма. Мачът ще бъде същия ден, Разпети петък, от 15:30 часа, съобщиха от Канал 3.
Причината е, че дербито е предвидено за пряко излъчване от Канал 3. Очаква се в близките дни Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на БФС официално да оповести промяната.
Канал 3 предаваше пряко и полуфинала за Купата на Аматьорската футболна лига в Дряново между “Черноморец” (Балчик) и “Партизан” (Червен бряг). Съперникът на етърци в поредния кръг през този уикенд “Партизан” загуби полуфинала за купата с 4:1.
“Виолетовите” гостуват в Червен бряг в неделя, 24 април, от 17:00 ч. От вчера тренировки с отбора поднови Любомир Генчев, който получи травма при последното гостуване в Трявна. Водачът “Ботев” (Вр) гостува в Левски.
Междувременно малките футболисти на “Етър” на Футбол 7 и Футбол 9 за първи път ще играят на електрическо осветление мачовете си от първенството. На двата тима предстоят гостувания на “Алекс ОК”, чиито футболисти също са изградени от футболисти от школата на “виолетовите”, в поредния 10-и кръг от двете първенства. Дербито “Алекс ОК” – “Етър” на Футбол 7 е днес от 19:00 ч., а след него от 20 ч. е и мачът от Футбол 9. И двете срещи са на ел. осветление на стадиона в Шемшево, построен от Александър Нанков със съдействието на Община Велико Търново.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. Бранимир БОНЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново