“Болярчета”, набор 2013 и 2014, спечелиха безапелационно турнир в Стара Загора

Публикувано на ср, 1 сеп. 2021
187 четения

Футболистите на СК “Болярчета”, родени през 2013 г. и 2014 г., спечелиха убедително и само с победи ежегодния футболен турнир на ДФК “Шампион”, съобщи треньорът им Николай Колев.
При набор 2014 г. шестте участващи отбора играха всеки срещу всеки, като талантливите болярчета надиграха съперниците си от “Арда” (Кърджали) с 6:2, “Сливен” с 8:2, първия отбор на “Шампион” (Стара Загора) с 4:2 и втория отбор на домакините от Стара Загора с 10:2.
За най-добър играч на турнира бе избран Калин Георгиев, като треньорът им е категоричен, че всички състезатели от старата столица са заслужавали награди.
“Болярчета”, набор 2013 г., записаха пет победи на сметката си от пет срещи. Те победиха ДФК “Шампион” (Стара Загора) с 14:0, “Филиповци” (Казанлък) със 13:0, “Бургас спорт” с 3:0, първия отбор на домакините от ДФК “Стара Загора” с 7:2 и на финала – отново футболистите от Бургас с 4:2. За най-добър вратар бе определен Даниел Тонков, а за голмайстор – Преслав Тонков.
“Благодаря на домакините от ДФК “Шампион” за хубавия турнир и добрата организация и благодаря на родителите за подкрепата и че ми дават възможност да работя с тези прекрасни деца”, коментира треньорът Николай Колев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново