“Болярчета” без загуба и без допуснат гол в Стара Загора

Публикувано на чт, 9 сеп. 2021
280 четения

Малките футболисти на СК “Болярчета” завършиха без загуба и без допуснат гол, като спечелиха второто място в ежегодния турнир в Стара Загора, организиран от местния ДФК “Шампион”. Великотърновските състезатели спечелиха 4 победи и направиха две ремита, като малко не им стигна за първото място в надпреварата.
“Болярчета” разгромиха с 15:0 състава на “Хеброс” (Харманли), с 13:0 “Верея” (Стара Загора), а с по 10:0 се наложиха над “Филиповци” и над втория отбор на “Шампион” (Ст. Загора). Те направиха и две ремита 0:0 срещу “Шампион” (София) и домакините от “Шампион” (Ст. Загора). В крайна сметка първи станаха “шампионите” от София, следвани от “Болярчета” и старозагорци.
Голмайстор на турнира стана Майкъл Калбанов от “Болярчета”, а неговият съотборник Александър Стайков логично бе обявен за най-добър вратар.
“Децата играха отлично и липсата на късмет пред гола и фактът, че липсваха три деца, ни лишиха от победи в двата мача, в които завършихме наравно. С тяхна помощ и с това раздаване и хубвата игра победата щеше да е наша. Това е ежегоден турнир на ДФК “Шампион” (Стара Загора), благодарим им за поканата и възможността да играем, благодарим и на родителите за подкрепата”, коментира съпрезидентът на СК “Болярчета” Николай Колев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново