“А” областна футболна група: “Ресен-2012” би с 2:0 “Чумерна”

Публикувано на ср, 29 апр. 2015
218 четения

Победа с 2:0 взе “Ресен-2012” над “Чумерна” в елитната областна група, докато мачът на конкурента му “Лайтс” срещу “Ботев” (Дебелец) бе отложен. Гостите от Елена отправиха два удара чрез Николай Костов, спасени от Гугов, а после Любослав Димитров от домакините нацели гредата. В 30-ата мин. за игра с ръка реферът отсъди дузпа, която Мариян Генов превърна в гол за 1:0. В самия край на полувремето играещият президент Любослав Димитров стреля от фаул, топката рикошира от защитник и влетя в мрежата – 2:0.
В Царевец домакините надиграха “Лозен” (Сухиндол) с 4:0. Гостите държаха до 37-ата мин., в която Емил Горанов центрира и Кирил Борисов си отбеляза  автогол с глава. Горанов отново проби, намери Ивайло Данаилов и той покачи на 2:0. През втората част голове вкараха пак Даналиов и Р. Димитров.
Стражичани пък биха с 2:1 като гости на “Левски” в Лясковец. В 10-ата мин. Веселин Боев центрира отляво и Иван Щараков с глава откри резултата за домакините. В 22-ата Атанас Евтимов открадна топката и подаде на Борислав Иванов и той с мощен удар опъна мрежата за 1:1. Отново Евтимов след почивката проби и центрира и Шабан Хасанов си отбеляза автогол – 1:2. “Земеделец” (Козловец) пък удари с 4:2 “Янтра” (П. Тръмбеш).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново