“Амфора” измъкна 2:2 на старта на турнира

Публикувано на ср, 11 ян. 2017
194 четения

Отборът на “Амфора” (Драганово), воден от екснационала Илиян Киряков, измъкна 2:2 от “Калоян-92” на старта на зимния турнир по футбол в ДКС “В. Левски”. До почивката съперникът водеше с 0:2 с попадения на Благовест Ангелов и Иван Иванов. През втората част Милен Ванков и Димитър Димитров успяха да възстановят равенството и съперниците си разделиха по една точка.
И във втория мач от група “А” “Долапчиеви” и “Няма място” успяха да се победят и завършиха 3:3. Началото бе за “Долапчиеви”, които дръпнаха с 2:0 до 5-ата минута с голове на Йордан Димитров и Радослав Байчев. Иван Колев намали в 26-ата минута, но веднага Радо Байчев отново увеличи на 3:1. Още след подновяването на играта Филип Боев върна надеждите на тима си с точен удар. Малко по-късно бе и спорният момент. Силен шут на Радо Байчев порази целта, но топката се удари в металния обтегач на мрежата отвътре и излетя от вратата, след което попадение не бе зачетено, тъй като реферът прецени, че гол няма. В 34-ата минута Ивелин Цеков изравни 3:3. За “Долапчиеви” Макс Велков нацели гредата.
Първата победа в турнира взе “Табако Трейд” (Полски Тръмбеш), който разби с 4:0 “Янтра-1” (Драганово) в група “Б”. Три от головете вкараха двама бивши етърци – Калоян Илиев (2) и Тихомир Антонов, а четвъртият бе дело на бившия локомотивец Красен Славчев.
В същата група е “Яна-1” (Ресен), воден от рекордьора по мачове и голове за “Етър-1924” Мариан Генов и още няколко негови “виолетови” съотборници, нямаше проблем със съперника си “Мастър Пик”, надделявайки с 3:0. Димитър Цонев се разписа на два пъти, веднъж се отчете Цветомир Додуров.

Програмата днес:
17:00 ч. Бока Хуниорс – Интернационал
18:00 ч. Р-ти Щастливеца – Илстрой
19:00 ч. Тера Трак – Евролукс
20:00 ч. Берк Ес – Хуни
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново