“Алекс ОК” (Шемшево) отстъпи на “Ресен-2012”, “Лайтс” бие с 3:1

Публикувано на пн, 18 Ное. 2013
250 четения

Отборът на “Алекс ОК” отстъпи с 0:4 на “Ресен-2012” в елитната областна група. С гол на Пламен Панайотов в 9-ата минута гостите поведоха в резултата в Шемшево. Попадението бе отбелязано с удар от дъгата на наказателното поле. След половин час игра централният бранител на ресенци получи травма и бе заменен принудително. Именно в този момент младият тим на домакините пропусна да се върне в мача. Двама играчи на “алексите” се сблъскаха на линията на вратарското поле и си попречиха взаимно да изравнят.
Танер Халилов в 53-ата минута се откъсна сам срещу Румен Русев и стреля силно, вратарят отби, но отново в Халилов, който с добавка вкара за 0:2. Девет минути по- късно контра с две подавания на гостите бе завършена ефектно от Любослав Димитров и 0:3. Крайното 0:4 оформи Павел Гицов в 79-ата минута с красиво изпълнение на падащ лист.
Хеттрик наниза Калоян Илиев за победата на “Лайтс” с 3:1 над “Лозен” (Сухиндол). Владимир Атанасов го намери в непосредствена близост пред вратата и той вкара за 1:0 в 7-ата минута. В 24-ата Илиев засече с глава центриране от корнер и покачи на 2:0. Усилията на гостите се увенчаха с успех в 69-ата минута – Радослав Отчев с глава простреля вратата отблизо за 1:2. Лидерът в класирането наложи волята си окончателно в 82-ата минута, когато Калоян Илиев не остави шансове на Ивелин Бонев и го матира за трети път в мача.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново