“Академик” (Св) приключи с победа

Публикувано на вт, 6 юни 2017
150 четения

Свищовлии приключиха първенството с победа с 2:1, въпреки че губеше домакинството си на “Вихър” (Славяново) до 70-ата минута. Гостите откриха резултата още в 3-ата минута, след хубав удар на Александър Скорчев. Кристиян Димитров можеше да възстанови равенството след пас на Стефан Гинчев, но би слабо. Гинчев и Мартин Колев също бяха на чисти позиции, но не им достигна точност.
Втората част започна с удар в сглобката на гредите, отправен от Евгени Систов от гостите. В 70-ата минута обаче Гинчев центрира, Пламен Илиев отклони топката, а вратарят на “Вихър” изби в краката на Мартин Колев, който не пропусна отблизо за 1:1. Победното попадение вкара Пламен Илиев в 82-ата минута, като елиминира бранителите и би точно за 2:1.

“Павликени” падна с 6:1 във Видин

Тежка загуба с 6:1 претърпя “Павликени” в последния кръг като гост на “Бдин”. Александър Соколов откри за домакините в 22-ата минута, но гостите бързо възстановиха равенството. С гол в 41-ата минута Мартин Михайлов позволи на видинчани да се оттеглят на почивката с преднина. В началото на втората част Лъчезар Георгиев бе точен за 3:1, а в 57-ата минута Соколов реализира втора дузпа за 4:1. Ивайло Иванов записа името си сред голмайсторите в 62-ата минута, в 87-ата Александър Соколов оформи хеттрик, а с това и крайното 6:1.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново