“Академик” с четвърта поредна загуба

Публикувано на ср, 19 апр. 2017
119 четения

Четвърта поредна загуба претърпя свищовският “Академик”, който падна у дома от “Партизан” (Червен бряг) с 1:2. Срещата започна добре за домакините, които поведоха в резултата в 18-ата минута. Добра атака по фланга бе завършена от Петър Петров, който центрира точно и Пламен Илиев с глава вкара за 1:0. В следващите минути “студентите” можеха да удвоят преднината си. Лилян Маринов стреля добре, но вратарят на “Партизан” спаси. Пропуск с глава направи и Стефан Иванов.
В 28-ата минута обаче вратарят на домакините тръгна да пресреща съперник за топката и го събори. Опитният Светослав Бърканичков реализира отсъдената дузпа – 1:1. Вторият гол за гостите падна по подобен начин. Пламен Ангелов върна топката с гърди, вратарят на “Академик” и защитник се поколебаха кой да играе с нея и Веселин Шекеров в 66-ата минута вкара за крайното 1:2, пратило “Академик” на деветото място.
“Детински грешки доведоха до загубата. Имахме положения, но ги пропуснахме. Играем добър футбол, създаваме положения, но и във всеки мач правим грешки, които влияят върху крайния изход. Вярвам на момчетата и смятам, че имат бъдеще”, коментира старши треньорът на “Академик” Евгени Маринов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново