Тодор Колев игра за “Ботев” (Дебелец)

Публикувано на чт, 20 авг. 2015
475 четения

Бившият играч на “Етър” Тодор Колев поддържа форма в родния Дебелец, докато си намери нов отбор.

Доскорошният капитан на “Етър” Тодор Колев облече екипа на родния си “Ботев” (Дебелец) за контролата с “Ресен-2012”, загубена с 2:4. Точно той откри резултата след контраатака в 31-ата минута за 1:0. Малко след това обаче Любослав Димитров от гостите би силно пряк свободен удар, вратарят на дебелчани отби топката, но притичалият Светлозар Стефанов я изпрати в мрежата зад него за 1:1. Само след две минути пак Тодор Колев излезе зад гърба на отбраната на гостите, напредна и отново даде аванс на тима си 2:1. Центриране от корнер бе използвано от Светлозар Стефанов в 42-ата минута, който с глава насочи топката в далечния ъгъл за 2:2.
Домакините потърсиха нов гол след почивката, като натиснаха в началото, но в 66-ата минута друг бивш етърец – Мариян Генов, завърши контра на гостите за 2:3. Отново той бе точен директно от фаул, отсъден за нарушение срещу Танер Халилов, в самия край за 2:4 за ресенчани.
Козловчани биха с 6:0 в контрола
В Козловец пък домакините от “Земеделец Елит” разбиха с 6:0 “Овча могила”. Козловчани имат нов треньор – Мишо Михайлов, съобщи кметът и двигател на футбола в свищовското село Борис Велев. Михайлов е бивш състезател на “Ловико” (Сухиндол), дълги години бе начело на “Гигант” (Белене) в Северозападната “В” група.
При дебюта му, “земеделците” удариха новака в Областната група ФК “Овча могила”. По два гола отбелязаха Данчо Йорданов и Георги Рошков, по един добавиха Емил Банев и Красимир Стефанов.
Продължава и надграждането на спортната база в Козловец. С подкрепата на президента на “Лато” (Алеково) Илия Илиев, чийто клуб също ползва стадиона, в момента се сменя дограмата на съблекалните.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново