Силно представяне на ездачите на “Калоян 92” на турнири по конкурипик

Публикувано на чт, 20 авг. 2015
256 четения

Призови класирания в два квалификационни турнира по конкурипик (прескачане на препятствия) постигнаха състезателите на “Калоян 92”. На Голяма Богородица в конната база в Арбанаси се проведе първият турнир, в който се включиха над 60 коня. Николета Павлова взе четири отличия с шестгодишните си коне. При мъжете и жените тя е втора и трета, съответно с Пинкер и Киара, а при юношите и девойките се окичи със злато и сребро със същите коне. Съотборничката ѝ Силвена Тодорова е трета с Лачита. Оспорвана битка се проведе и при седемгодишните коне, сподели президентът и треньор на “Калоян-92” Михаил Костов.
При мъжете великотърновските ездачи не успяха да влязат в челната тройка, но при юношите и девойките не допуснаха изненада. Силвена Тодорова спечели с Рубин, следвана от Николета Павлова с Каризма и Ирина Николова с Арго.
При петгодишните коне Нурия, яздена от Мартин Димитров, е трета.  Децата на “Калоян-92” Християн Петров и Ана Ангелова се класираха на първите три места. Християн е победител с Флашданс, Ана е втора с Каризма и трета със Замбо.
В надпреварата с четиригодишни коне Мартин Димитров с Надарена завърши трети при мъжете. При децата Християн Петров с Адидас, Стилиян Димитров с Радина и Ана Ангелова с Айсгърл, окупираха челната тройка.
На квалифакиционен турнир във  Войводиново (Пловдивско) при четиригодишните коне Стилиян Димитров с Алфа е трети, а при петгодишните Мартин Димитров с Нурия – втори. При децата Християн Петров с Кофеин затвърди силното си представяне от Арбанаси с ново първо място. Второто и третото зае Ана Ангелова с Айсгърл и Каризма.
При мъжете и жените с 6годишни коне Николета Павлова триумфира с Киара и е трета с Пинкер. Втората позиция остана за Ирина Николова с Катрин. При юношите Николета е втора с Киара, Ирина е трета с Катрин.
При седемгодишните коне при мъжете Мартин Димитров е трети с Марк-Антоний. Ирина Николова с Арго, Николета Павлова с Каризма и Силвена Тодорова с Робиня пък оформиха челото при юношите и девойките.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново