Тежки загуби на етърци в елита

Публикувано на чт, 11 апр. 2019
235 четения

Две тежки загуби допуснаха формациите на “Етър” в поредния кръг от елитните U15 и U17 групи. На стадион “Христо Ботев” в Дебелец юношите младша възраст отстъпиха на пряк конкурент в класирането – “Левски-Раковски” с 2:4.
Гостите откриха в 10-ата минута с гол на Мартин Кръстев, а в 25-ата капитанът Георги Вълков удвои преднината на “сините”. Малко след почивката Юлиян Райков намали от дузпа за “Етър” – 1:2. Последваха обаче нови два гола на Георги Тафраджиев за “Левски-Раковски” в средата на полувремето. Радостин Стоилов вкара втория гол за домакините и оформи крайния резултат.
На 20 април етърци, които са на 14-ото място, ще гостуват на “Витоша” (Бистрица).
Децата в елитната U 15 група загубиха от “Спартак 1919” (Плевен) с тежкото 2:6, като до почивката бяха получили пет гола. Плевенчани уцелиха и три греди. Красимир Тодоров отбеляза 4 гола, Йордан Желев и Монир Ал Бадарин вкараха по един.
Александър Марков се разписа за “Етър” през второто полувреме за 1:5, Ал Бадарин вкара шестия гол във вратата на домакините, преди Север Алиев да оформи крайното 2:6. Етърци са на 12-о място, а на 20 април гостуват на “Черноморец” (Бургас).

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново