Стъки сложи край на състезателната си кариера

Публикувано на вт, 17 февр. 2015
833 четения

Станислав Недков – един от най-големите български ММА бойци, обяви, че слага край на състезателната си кариера. Стъки оповести новината в личния си профил във Фейсбук, като споделя, че причната е неговото физическо състояние и намерението да се посвети на семейството си и на своя малък син.
“Скъпи приятели, след тежък разговор с личния ми лекар и по негов професионален съвет взех окончателно решение да прекратя състезателната си дейност. Изключително трудно и със сълзи на очите взимам това решение, но имайки предвид физическото ми състояние, смятам, че това е най-правилно!
Вчера и днес разговарях с ръководството на UFC и ги уведомих за моето решение. Имам контракт за още 3 мача, но заедно решихме да го прекратим по взаимно съгласие и да се погрижа за себе си.
След толкова години на постоянни лагери и подготовки, далече от дома и близките, най-накрая ще мога да се отдам на семейството си и да се радвам на сина си!
Благодаря на треньорите ми Георги Делчев, Евгени Донев, Борислав Бояджиев, Бруно Бастос, Александр Чухрай, Николай Добруджански, Пауло Рикардо Сантос-Паулито! Благодаря на моите партньори в тренировките! Благодаря на всички, които бяхте с мен и ме подкрепяхте през всички тези години!
За мен беше чест да представлявам България в най-големите ММА организации в света и гордо да развявам българския флаг! Благодаря ти, Господе Исусе Христе!”, пише Стъки в профила си.
Новината породи десетки коментари на неговите фенове и приятели, които приемат решението му и му желаят да се грижи за здравето и семейството си и му пожелават да създаде своя школа. “Благодарим за всички мигове на безкрайна радост, която си ни донесъл с триумфите си, Шампионе!”, пишат неговите почитатели.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново