Шампионска титла и четири медала за танцов клуб “Фиеста”

Публикувано на пт, 8 юли 2016
176 четения

Изключителен успех постигна танцовата двойка на клуб “Фиеста” Борис Борисов и Преслава Димкова на държавното първенство – първи ранг и международен турнир по спортни танци, проведени в курортен комплекс “Албена”. Изцяло международна съдийска бригада трябваше да определи държавните шампиони в отделните възрасти и категории. Борис и Преслава успяха в оспорвана борба да се преборят за първото място и шампионската титла в многобоя, който включваше 10 танца, латина+стандарт.
В латиноамериканската програма двойката се окичи със сребърните медали. Възпитанците на Таня Шуманова завоюваха бронзови медали в надпреварата в стандартните танци. Борис и Преслава се представиха много силно и на международния турнир.
В латиноамериканските танци те успешно се пребориха за бронзовите отличия, като отстъпиха само на представителите на Молдова.
“Много успешен завършек на танцовия сезон за Борис и Преслава. Те са носители на златни медали от национални и международни турнири, първенци от Купа България латиноамерикански танци и за пореден път успяха да докажат, че са най-успешната българска танцова двойка при юноши младша възраст”, сподели Таня Шуманова.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново