Северна “Б” областна група

Публикувано на чт, 26 окт. 2017
163 четения

“Удар” (Бяла черква) с шеста победа

Шеста поредна победа в първенството записа лидерът “Удар” (Бяла черква), като разби с 5:1 като гост “Морава”. Георги Каменов откри в 24-ата минута, но в 31-ата Илиян Георгиев изравни, посрещайки отбита след корнер топка. Малко по-късно Станислав Джамбов се откъсна срещу вратаря на домакините и вкара за 1:2. Веднага след почивката Светослав Тодоров и Евгени Иванов вдигнаха до 1:4. После моравчани спечелиха дузпа, но Иван Киров, който в този мач бе вратар, стреля в аут. Крайното 1:5 оформи Мирослав Тотев.

“Недан” – “Атлетик” 2:1

Неданчани биха свищовския “Академик” в дербито на кръга и го изместиха от второто място. Петко Петков изведе домакините напред в 9-ата минута, но голмайсторът на гостите Милен Костов изравни в 16-ата. В средата на полувремето Мирослав Цонев завърши акция на неданчани за 2:1.
До края голове нямаше, освен малко шоу, когато зрител свали жилетката на охранител, облече я и навлезе 2-3 метра на терена. След това явно доволен от ефекта, сам напусна терена…

“Стрела” – “Светкавица” 0:0

Домакините от Ореш излязоха без четирима основни играчи, които отишли в София да гледат дербито между “Левски” и ЦСКА. За гостите от Михалци Петър Рачев на два пъти бе на удобна позиция, но не успя. Най-чистото положение обаче се откри пред Иван Недков от “Стрела”, който получи топката във вратарското поле, при паднал вратар, но не успя да отбележи гол.

“Спортист” – “Устрем” 1:1

На стадиона във Върбовка дори имаше диктор, който подгряваше публиката, дошла да подкрепи любимците си срещу тима от Масларево. Гостите обаче в 31-ата минута откриха с далечен удар на Симеон Ангелов. “Спортист” реагира и в 65-ата минута Петър Кушев в едно разбъркване донесе точката. В последния мач “Бъдеще” (Бутово) – “Бенковски” (Б. Сливово) 3:0.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново