Сашо Ангелов се завърна в “Ботев” (Вр)

Публикувано на пт, 25 Ное. 2016
238 четения

Сашо Ангелов е новият старши треньор на “Ботев” (Враца). Той подписа днес договор за 1,5 година с втородивизионния клуб и ще води отбора занапред. След домакинската загуба от “Витоша” досегашният наставник на тима Бойко Величков се раздели с врачани.
“Поканата дойде малко изненадващо за мен. Нямаше какво толкова да я обмислям, но все пак трябваше да огледам каква е обстановката в клуба, с какви футболисти разполага “Ботев”. Наистина не мислих дълго и приех”, заяви Сашо Ангелов.
“Тепърва ще се запознавам с отбора и обстановката в клуба. Има три момчета, които играха при мен в Горна Оряховица. Щабът ще го сформирам след Нова година. Така ще завършим есенния дял, остават четири мача. Едва след първия от тях – гостуването на “Созопол” в събота, можем да говорим евентуално за целите пред отбора. На този етап не мога да се ангажирам да кажа докъде може да стигне “Ботев” (Враца). Искам от всеки от четирите мача до Нова година да извличаме максималното”, каза Ангелов и призна, че не е гледал последните мачове на врачани.
Попитан дали си е отпочинал, след като последните месеци е встрани от футбола, специалистът каза: “Аз и умора? Това изобщо не бива да се коментира.”
Както е известно, в началото на август Сашо Ангелов беше назначен за треньор на “Етър” след напускането на Ферарио Спасов, но това не се хареса на феновете на “виолетовите”, които не позволиха завръщането му. Ангелов води етърци само в първия мач в Банско, след което напусна. До миналия сезон Ангелов беше начело на “Локомотив” (Горна Оряховица), а преди това бе треньор и на “Ботев” (Враца).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново