По 8 лв. билетите за мача с “Ботев”

Публикувано на чт, 24 авг. 2017
128 четения

Билетите за втория мач на “Етър” на стадион “Ивайло” след влизането в Първа лига вече са в предварителна продажба. “Виолетовите” приемат утре от 18:15 ч. “Ботев” (Пловдив) в търсене на трета поредна победа. Цената на билетите е 8 лева за възрастни, а за ученици, пенсионери над 60-годишна възраст и студенти – 4 лева. Ползващите 50 % намаление в цената ще трябва да представят документ, удостоверяващ самоличността им. Децата до седемгодишна възраст влизат безплатно.
Днес от 11:00 до 17:00 ч. за продажба на билети ще бъде отворена касата от страната на Спортния диспансер. В петък в сутрешните часове билетите могат да бъдат закупени в офиса на ОП “Спортни имоти и прояви”, а касите от северната страна отварят от 16,00 ч. От футболния клуб апелират към привържениците да си закупят билети предварително, за да няма струпване в последния момент пред касите.
С влизането си в елита “Етър” предлага вече и нова услуга на своите привърженици, които посещават мачовете, съобщиха от великотърновския клуб. На две места вътре на трибуните на стадион “Ивайло” има обособени бюфети, от които всеки може да си купи вода, студен чай, ядки и други продукти. Заради това от клуба уточняват, че за предстоящия мач на етърци срещу “Ботев” (Пд) на входовете при влизане няма да бъдат допускани зрители с бутилки минерална вода и бира.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново