Пълен комплект медали за “Браун Тим” от купа “Сърнена гора”

Публикувано на чт, 1 окт. 2015
159 четения

Шест медала завоюваха състезателите на “Браун Тим” от традиционното състезание по спортно ориентиране за купа “Сърнена гора” 2015. Надпреварата включваше стартове на средна дълга дистанция и спринт. В група жени-45 Петя Димитрова спечели златен медал на средна дистанция и бронз на дълга. Елвина Иванова се окичи с бронз от спринтовата дистанция при Жени-40, а на дълга и средна дистанция бяга при жени-45, където се подреди съответно четвърта и осма. Маргарита Тодорова е четвърта на средна, пета на спринт и седма на дълга дистанция.
При мъже-45 Красимир Колев завоюва сребро на дълга и бронз на средна дистанция. Димитър Димитров е четвърти на средна и пети на дълга дистанция. Васил Мутафчиев се пребори за бронз на дълга дистанция в група мъже-65. В елитния клас при мъжете Венцислав Трифонов е пети на дълга и седми на средна дистанция. Николай Генов при момчета до 14 години се подреди шести на средна и девети на дълга дистанция.
Представителката на СКО “Трапезица 1954” Елица Атанасова е втора на спринт, трета на дълга дистанция и четвърта на средна при 18-годишните девойки.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново