От “Етър” призоваха феновете за подкрепа в мача с “Дунав”

Публикувано на пт, 24 Ное. 2017
219 четения

“Етър” приема “Дунав” (Русе) в мач от 17-ия кръг на елитната Първа лига. Двубоят е в неделя, 26 ноември, от 17:45 ч. на електрическо осветление на стадион “Ивайло”. От великотърновския клуб призоваха феновете за подкрепа във важния двубой, като заявиха, че тя е много важна в ситуацията на необходимост от точки, в която се намират “болярите”.
Билетите от вчера са в продажба, цената им остава както досега – 8 лв. за възрастни и 4 лв. за пенсионери, студенти и ученици. Те могат да се купят днес от касата до Спортния диспансер, която ще работи от 13 до 17 ч., а в събота касата отваря от 11 ч. Три каси ще бъдат отворени в деня на мача, като те ще работят от 16 ч., а входовете на стадиона ще бъдат отворени от 16:30 ч.
Едната от касите ще бъде от южната страна и ще е за феновете на съперника “Дунав” (Русе). За тях ще бъде отредена южната част на стадиона, като по предварителна информация се очакват около 150 привърженици на русенския тим.
Паркингът пред централния вход на стадион “Ивайло” ще бъде затворен още от неделя сутринта и организаторите на мача умоляват гражданите да преместят колите си още в събота вечерта. Улица “Йоновка” ще бъде отредена за автомобилите на зрителите от Русе.
“Етър” за първи път ще излезе у дома с новите виолетови фланелки с логото на WinBet, като любопитното е, че мачът противопоставя два отбора с един и същ спонсор. Третият такъв от Първа лига е ЦСКА-София.
Контузени и наказани играчи няма с изключение на трайно отсъстващия Венцислав Василев. “Виолетовите” футболисти ще трябва да търсят задължителни три точки, за да съхранят шансове за придвижване в класирането, тъй като в момента изостават на 4 т. от предхождащия ги в подреждането “Септември” (София), който е десети.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново