Младите таланти на “Етър” и “Болярчета” обраха овациите на публиката

Публикувано на ср, 7 сеп. 2022
514 четения

Младите таланти на “Етър” (2011) и “Болярчета” (2013) обраха овациите на публиката в почивката на мача срещу “Янтра”. Двете формации направиха почетен тур на стадион “Ивайло”, на който показаха и спечелените в последните дни отличия.
Етърци, набор 2011 г., днес спечелиха поредния си турнир – “Габрово къп”, в който бяха безупречни и на финала надделяха над “Пирин” с 3:2. Неотдавна те грабнаха първото място и в международния турнир “Несебър къп”, а само преди няколко дни стигнаха и до финал в турнира “Трифон Иванов” във В. Търново. Техен треньор е Свилен Василев, а по всичко личи, че ги чакат и нови успехи.
“Болярчета”, набор 2013 г., пък отново доказаха качествата си, като спечелиха силния турнир “София къп”. В него те биха отборите на ЦСКА, “Локомотив” (Сф), завършиха наравно със “Славия”, а на финала удариха и “Хлапетата” (София) с 2:0. Така от пет участия в надпреварата те я спечелиха за четвърти път! Техен треньор е Николай Колев. Тези великотърновски деца, а и останалите набори от двата клуба, с изявите си показват, че са бъдещето на българския футбол.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново