Вицешампионска титла за Виктория Байчева при дебюта й на държавно първенство

Публикувано на вт, 6 сеп. 2022
337 четения

Двама състезатели на СК “UnderdogS” (В. Търново) взеха участие в държавно първенство по кикбокс (в стил “лоу кик”), което се проведе във Варна този уикенд. Сребърен медал и силно представяне за клуба от дебютната си състезателна изява донесе Виктория Байчева. Тя се би в категория до 51 кг при деца 13-14 г. и във финалната среща отстъпи по точки на по-опитна съперничка от водещ клуб в страната. “Въпреки това, Вики се би достойно и имаше своите силни моменти, в които ударите й видимо нанасяха поражения на съперничката й”, коментира треньорът на СК “UnderdogS” Иван Ангелов.
В категория до 71 кг при мъжете участва и Йордан Бобев. Жребият му отреди още в първата среща да се изправи срещу шампиона в категорията. Разликата в опита между двамата се оказва значима и великотърновският състезател не успява да я преодолее.
“Предвид на това, че участието в държавен шампионат бе първо за клуба, сме доволни преди всичко от възможността да натрупаме безценен опит. Опит, на който ще стъпим, за да работим целенасочено за нови и по-големи успехи занапред”, каза още треньорът Иван Ангелов. И допълни, че предстои да бъде направен анализ на проведените срещи и подготовка за предстоящите събития от спортния календар на Българската Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай, в които клубът ще участва.
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново