Михаил Минков и Иван Пенев се пробват в Гърция от лятото

Публикувано на вт, 19 ян. 2016
293 четения

Бранителите Михаил Минков от “Етър” и Иван Пенев от “Локомотив” (ГО) ще отидат на пробен период в гръцкия “Закинтос” през лятото, пише gol.bg. Двамата имали вариант да заминат за красивия гръцки град още в началото на годината и да преминат през пробен период. В крайна сметка обаче те предпочетоха да помогнат на своите отбори във важните цели, които гонят.
“Етър” е на прага да се завърне в професионалния футбол, а горнооряховци ще гонят класиране в елита. След края на сезона двамата обаче ще заминат на пробен период в тима. Той вече бил уговорен.
И двамата са основни играчи на своите отбори и играят като централни защитници. Пенев е известен като палачът на “Лудогорец”, след като именно той вкара попадението, с което отборът му елиминира “орлите” от турнира за Купата на България. Минков пък има зад себе си мачове за различни формации на юношеските национални отбори и е сочен за доста перспективен централен бранител.
“Закинтос” е на 16-ото място в гръцката втора дивизия. Дискове с мачове на двамата са били наблюдавани и от още два отбора от Втора дивизия на Гърция – “Чания” и “Панахайки”, като въпросните отбори принципно също са съгласни да ги видят на пробен период.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново